torsdag 28 april 2011

färdigt broderi

Då var broderikursen äntligen färdig. Anundsjösöm i en traditionell teknik, men med ullgarn, samt en blandning av anundsjösöm och fritt broderi i broderigarn.

torsdag 14 april 2011

virknålen går för brinnande livet

När vi var på semester  i utlandet nyligen var jag tvungen att ha med mig något att sysselsätta fingrarna med. Så jag satt på planet med min virknål i plast och virkade. Låg i solstolen och virkade, men bara en dag.
nu börjar jag bli färdig med det lilla projektet.
jag kan dessvärre inte säga vad det är ännu, då det ska bli presenter. men det är färgglatt och sött.

söndag 10 april 2011

Plötsligt händer det

Kärleken






Har slagit till i mitt liv. Jag har en helt underbar man som jag bor med och nu även är förlovad med!
vi var på semester på Kap Verde förra veckan och den 1/4 frågade jag om han vill förlova sig med mig. Och efter en lite jobbig tystnad sa han ja och att han också tänkt samma tanke. Även om vi ibland är väldigt olika är vi väldigt lika.


Inte nog med att jag varit på en härlig resa och är sådär fräscht brun, är nyförlovad och nyklippt så har jag fått ett nytt jobb. Äntligen ska jag få jobba med vävning, hantverk och skapande. Visserligen är det inte en heltid och bara under begränsad period under våren och hösten, men jag citerar en kollega ;. "Tänk på själen!"
Vi ska flytta från Göteborg till Karlstad.
Förhoppningsvis sker flytten i augusti och så håller jag tummarna för att sambon får ett bra jobb och vi hittar den bästa bostaden för oss.