onsdag 30 november 2011

Julkänslor

Idag är det den sista november och i morgon börjar julmånaden. Själv älskar jag julpyssel, julmys och att få titta ut genom fönstret och se snön falla. Och längta efter julafton. Lite som ett barn, men det är mysigt att få träffa familj, som jag iaf inte träffar så ofta så julen är speciell för mig.
I år kommer jag för första gången att fira jul borta. Jag ska fira jul med min sambo och hans familj på Gotland. Även om det känns konstigt så ser jag fram emot en ny form av julfirande.


Snön lyser med sin frånvaro, men jag delar med mig av en bild med snökänsla. Det är ju trots allt snart dags för julkalendern och julmys december igenom.

Jag önskar er alla en härlig första december.

onsdag 16 november 2011

det fortsätter

Nu var det längesen det blev ett inlägg här.
Nu sist har jag varit en sväng till Linköping igen och redovisat några uppgifter, samt fått inspiration och motivation att fortsätta plugga. Jag var lite tveksam med tanke på den oorganisation som råder i utbildningen, men det hjälpte att få reda på att vi i termin 4 kommer att få väva! Jippi!. då får jag passa på att utmana mig själv,hoppas bara att det inte innebär att bara väva på grundnivå.

Äntligen har frosten och kylan börjat komma! Jag har längtat till snön så det inte är så mörkt. jag har hört ett rykte om att det ska komma lite snö till helgen. jag håller tummarna och tar på mig min nya vinterjacka och myser.