onsdag 9 maj 2012

Drakens år



I år är det drakens år i den kinesiska horoskopet.
Det innebär att vår lilla bebis kommer att bli en drake.


Drakens tecken innebär :

Är man född i drakens tecken är man orädd och extremt självsäker. Man tror att man klarar av vilken utmaning som helst och den tron underlättar verkligen. Är man född i drakens år är man en riktig risktagare. Det är därför drakar ibland kan lyckas med stordåd som ingen annan klarat av. Inget tecken är lika storslaget tursamt. Det enda negativa är att drakar ibland förväntar sig alldeles för mycket av tillvaron. De får inte alltid den respons de tycker att de förtjänar.

Människor födda i drakens tecken är aldrig sena med att hjälpa andra och detta gör dem väldigt populära. Själva anser de sig inte behöva särskilt mycket hjälp. De tycker att de klarar sig alldeles utmärkt på egen hand. På grund av det har de kanske svårt att få riktigt djup kontakt med andra. De har få nära vänner och många ytliga. Men det gör inte draken så mycket eftersom denne uppskattar att få vara själv väldigt ofta.

Man kan inte anklaga draken för att vara speciellt hemmakär. De vill helst inte vara hemma alltför mycket utan gillar att vara ute på stan, hos vänner eller vistas ute i naturen.



Informationen om drakens år hittade jag här






Kramdjur - Ekologisk drake
Vad skulle inte passa bättre till knodden än denna ekologiska gosedjursdrake. Den finns på Ekokul
där det även finns massa annat roligt och ekologiskt både i leksaksväg, men även nappar, nappflaskor, tallrikar, barnkalassaker, kritor, pussel och spel mm.

Där kommer vi att köpa napp till bebisen som är helt utan farliga plaster och jag skulle vilja att alla leksaker som knodden får är ekologiska eller second hand och gärna träleksaker utan gifter. 



Jag var till barnmorskan idag och knodden har lagt sig tillrätta med huvudet( eller rumpan?) neråt så den är startklar. Nu är bara frågan, hur länge dröjer det innan den bestämmer sig för att komma ut?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar